Božićno fotkanje s Djedom Božićnjakom

Fotografiranje s Djedom Božićnjakom - Party Photo booth

BESKONTAKTNO FOTOGRAFIRANJE
S DJEDOM BOŽIĆNJAKOM

FOTKA S DJEDOM BOŽIĆNJAKOM

Djed Mraz ili Djed Božićnjak, kako god ga zvali, bez fotografije s njim Božić nije pravi. Ove blagdane, omogućite svojim korisnicima ili gostima na eventu/promociji beskontaktne fotografije s njim .
U paketu fotografiranja dolazi photo booth uređaj, pozadinska scenografija te operater/ka uređaja.

Party Photobooth logo

ŠTO JE PHOTO BOOTH?

Photo booth je uređaj za fotografiranje koji odmah nakon fotografiranja razvija fotografije, uz dodatnu mogućnost slanja fotografija na email.
Svi naši uređaji opremljeni su ekranima osjetljivim na dodir dijagonale 102 cm. Osnovne dimenzije uređaja su 80x40x210 cm, ali sam uređaj može biti i kompletno prilagođen klijentovim zahtjevima.

KAKO RADI PHOTOBOOTH?


ZAŠTO ODABRATI NAS

POTPUNI BRENDING

Uređaji vlastite proizvodnje omogućuju nam potpuni brending uređaja, ekrana i fotografija za svaki event. Prilagođavamo fotografije, vizuale na ekranima te sam uređaj vašem vizualnom identitetu.


Fotografiranje s Djedom Božićnjakom - Party Photobooth

KAKO RADI?

1
DODIRNI EKRAN
2
STANI ISPRED UREĐAJA I SLIKAJ SE
3
PONOVI FOTKU ILI NASTAVI
4
ISPIŠI I / ILI POŠALJI NA MAIL

PODIJELITE I ISPIŠITE FOTOGRAFIJE

Osim neograničenog ispisa, fotografiju možete poslati i na svoju mail adresu te je podijeliti na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvati za uspomenu i u digitalnom obliku.

DODATNE OPCIJE

Osim kompletnog brendinga photobooth uređaja, ekrana i fotografija nudimo i print foto knjige nakon eventa, online fotogaleriju, rekvizite i pozadine i scenografije za fotografiranje po zahtjevu klijenta.

COVID-19

Potpuno beskontaktno fotografiranje s Djedom Božićnjakom ili nekim drugim virtualnim animiranim, video ili foto materijalom pruža sigurnost i užitak u blagdanskoj tradiciji. Korone se ne bojimo, blagdane mi volimo!

Kontaktirajte nas

Trebate ponudu, želite nas angažirati ili se samo informirati?
Kontaktirajte nas.
Komercijala d.o.o.
Selnička 8, 10110 Zagreb
Email: info@komercijala.com
Tel: 091 5047230