Party Photobooth Kid

PHOTOBOOTH KID

Photobooth Kid uređaj namjenjen je posebno djeci. Intuitivni vizualni izbornik omogućuje djeci da se samostalno fotografiraju, crtaju i pišu te ispisuju fotografije. No ovaj uređaj može se unajmiti i sa profesionalnim dječjim animatorima!

Photobooth Kid

Photobooth Kid uređaj ima sve opcije “velikih” Photobooth uređaja – od personalizacije fotografija, print pozadina, personaliziranih knjiga gostiju, mini knjiga gostiju za mališane, neograničen broj ispisa fotografija, rekviziti…

Svi uređaji opremljeni su ekranima osjetljivim na dodir, imaju brzi ispis fotografija na lokaciji i mogućnost slanja fotografija emailom. Sami možete odabrati broj fotografija na ispisu i dizajn ispisanih fotografija, a količina ispisanih fotografija po eventu je neograničena!

Photo booth Kid uređaj za evente
Photo booth Kid uređaj za evente
Photo booth Kid uređaj za evente

Photobooth Kid opcije

Photobooth efekti

Mogućnost crtanja i pisanja, a sve direktno na ekranu osjetljivom na dodir.

Dijeljenje fotografija

Osim neograničenog ispisa, fotografiju možete poslati i na svoju mail adresu te je podijeliti na društvenim mrežama ili jednostavno sačuvati za uspomenu u digitalnom obliku. Fotografije se šalju direktnim upisom email adrese na ekranu osjetljivom na dodir.

Profesionalni animatori za djecu

Naši animatori imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom. Unaprijed pripremljeni program za svaki događaj!

Personalizacija uređaja

Kompletna personalizacija Photobooth uređaja, ekrana i fotografija, rekviziti i pozadine po zahtjevu klijenta i sve ostalo što zaželite.

Print pozadine

U ponudi imamo razne print pozadine spremne za evente, a po narudžbi izrađujemo i nove, personalizirane baš za vaš event.

Foto knjige

Premium opremljene knjige gostiju i foto albumi za vaše fotografije. Kopiju fotografija ostavljamo vama za uspomenu u knjizi gostiju. Gosti mogu upisivati poruke uz fotografije. Foto knjige opremaju se materijalima poput brušene kože ili tekstila, a na sve knjige po želji otiskujemo i tekst.

Cijene paketa

Cijene paketa ovise o trajanju i lokaciji događanja te koliko opcija je uključeno u paket. Kontaktirajte nas za više informacija.

Kontaktirajte nas

Trebate ponudu, želite nas angažirati ili se samo informirati?
Kontaktirajte nas.

Komercijala d.o.o.
Selnička 8, 10110 Zagreb

Email: info@komercijala.com
Tel: 091 5047230